Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Καταρρακτώδεις βροχές στα βορειοδυτικά


Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένες γιορτές από τη βροχερή, βορειοδυτική Ελλάδα! Η αλήθεια είναι ότι δεν βρέχει τόσο πολύ αυτή τη στιγμή, αλλά όπως θα διαβάσετε παρακάτω υπάρχει σύνδεση των εκδόσεών μας με παρόμοια καιρικά φαινόμενα. Σε κάθε περίπτωση αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για να περάσετε με οικογένεια και φίλους, και φυσικά για διαβάσετε καλά βιβλία, όπως το "Παιδί και το Αστέρι" του Πιερ Πελό (εκδ. Ψυχογιός, μετάφραση της Ζωρζ Σαρή).

Παιρνώντας στα δικά μας βιβλία, χαιρόμαστε πολύ με την ανταπόκριση που τους επιφύλαξαν οι φίλοι μας και για το ότι ήδη πολλοί πρόλαβαν να διαβάσουν το "Καλημέρα και αντίο", της Αγγελική Σχοινά και το "Ένα εκατομμύριο στιγμές", του Μιχάλη Φουντουκλή, είτε βρίσκοντάς τα σε ένα από τα βιβλιοπωλεία της διανομής μας, είτε κατεβάζοντάς το στον υπολογιστή τους. Θυμίζουμε ότι τα e-books μας μπορείτε να τα βρείτε δωρεάν στο site μας, αλλά και σε άλλες σελίδες που στηρίζουν ευγενικά την προσπάθειά μας για πιο απελευθερωμένο περιεχόμενο και διαμοιρασμό των ιδέων. Ένα καλό παράδειγμα είναι το hellenicwave, όπου μπορείτε να διαβάσετε μία παρουσίαση των εκδόσεών μας, καθώς και links για τα torrents των βιβλίων μας (για τα οποία είμαστε σχεδόν περήφανοι που δημιουργήθηκαν από τους αναγνώστες).

* Στα υπόλοιπα νέα, από αύριο Δευτέρα θα υπάρχει ξανά στην Πρωτοπορία της Πάτρας το "Καλημέρα και Αντίο" που εξαντλήθηκε πολύ σύντομα. Αν θέλετε ζητήστε και τους σελιδοδείκτες μας : )

2 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά ...εκεί στα Βορειοδυτικά!

    Είθε το 2011 να φέρει πολλά όμορφα ταξίδια σε θάλασσες μακρινές. Το ξεκίνημα είναι κάτι παραπάνω από καλό :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Δημήτρη. Φιλοδοξία να πλεύσουμε όχι μόνο σε θάλασσες μακρινές, αλλά και σε λίμνες κοντινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή