Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ταυτότητα

Οι βορειοδυτικές εκδόσεις έχουν έδρα τα Ιωάννινα και προσανατολισμό προς το σύγχρονο ελληνικό μυθιστόρημα.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε νέους συγγραφείς και να εκδώσουμε αξιόλογα έργα που θα φτάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους αναγνώστες. Επιθυμώντας να μείνουμε εναρμονισμένοι με την εποχή και τις εξελίξεις (και αν είναι δυνατό, να τις επιταχύνουμε και να τις διευρύνουμε), διαθέτουμε τα e-books όλων των έντυπων τίτλων μας δωρεάν και τα βιβλία μας κυκλοφορούν με άδειες creative commons.

Πιστεύουμε στη στενή συνεργασία με τους συγγραφείς σε όλους τους τομείς, στην πλήρη ενημέρωσή τους σχετικά με τη διαδικασία της έκδοσης, καθώς και στη δίκαιη αντιμετώπισή τους όσον αφορά τις αμοιβές. Αυτή τη στιγμή οι συγγραφείς μας λαμβάνουν πενήντα δωρεάν αντίτυπα του έργου τους και ποσοστό 12% επί των πωλήσεων.

Δεν είμαστε vanity press, προωθούμε δυναμικά τα βιβλία μας γιατί πιστεύουμε σε αυτά και επιλέξαμε προσεκτικά τα βιβλιοπωλεία στα οποία θα διατίθενται. Μάθετε όλα τα υπόλοιπα για εμάς διαβάζοντας τις σελίδες μας. Προτάσεις και παρατηρήσεις για τη λειτουργία του ιστολογίου είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες. Αν θέλετε άμεση ενημέρωση και επικοινωνία, γίνετε μέλη και στη σελίδα μας στο facebook.

Φιλοδοξία μας να πνεύσουν φρέσκοι, ανατρεπτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι στη λογοτεχνία!

ΥΓ: Διαβάστε επίσης μια παρουσίαση των βορειοδυτικών στο Salata Tv, τη συνέντευξη του εκδότη στην Book Press, την παρουσίαση στον Ηλεκτρονικό Αναγνώστη καθώς και ένα αφιέρωμα στο Βήμα.
ΥΓ2: Το σχεδιασμό του ιστοτόπου έχει επιμεληθεί η Ελένη Λαμπροπούλου.


2 σχόλια:

  1. Βρίσκω ενδιαφέρουσα την προσπάθειά σας. Με ενδιαφέρει μια πιθανή συνεργασία μας. Στο vfilos.blogspot.com έχω αναρτήσει το περιεχόμενο των 4 βιβλίων που έχω εκδώσει.

    Σας εύχομαι κάθε επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαγγέλη, σε ευχαριστούμε για τις ευχές!
    Το ότι έχεις αναρτήσει στο blog το περιεχόμενο των βιβλίων μας αρέσει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή