Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Το Ομότιμο Μανιφέστο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΕΣ




Βασίλης Κωστάκης
Το Ομότιμο Μανιφέστο
Σχήμα: 14 x 21 εκ.
Σελίδες: 48
Σύνθεση εξωφύλλου: βδ
ISBN: 978-960-9786-027
Τιμή: την ορίζει ο αναγνώστης














Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο σήμερα;

Το Ομότιμο Μανιφέστο ισχυρίζεται ότι η αλλαγή συμβαίνει τώρα: Μια πανδαισία ομότιμης δημιουργίας αναδεικνύει νέους τρόπους παραγωγής, ιδιοκτησίας και διακυβέρνησης. Έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι οι κυρίαρχες θεωρίες της οικονομίας υπάρχουν για να ανατρέπονται, καλώντας μας να συμμετέχουμε σε ένα κίνημα που δημιουργεί τον κόσμο που θέλει, μέσα στον κόσμο που θέλει να ξεπεράσει.

Γιατί είναι πολύ πιθανότερο κάποιος να (συν)δημιουργήσει το μέλλον, παρά να το προβλέψει.



>Βρείτε το Ομότιμο Μανιφέστο στη βάση δεδομένων της βιβλιονέτ.

>Παραγγείλτε το και ηλεκτρονικά από τη σελίδα της Πρωτοπορίας ή της Πολιτείας (πιστωτική) ή από το βιβλιοπωλείο μας (αντικαταβολή, paypal - άμεσα διαθέσιμο).

>Διαβάστε την παρουσίαση του ομότιμου κινήματος στο Κουτί της Πανδώρας, στην ελληνική σελίδα των creative commons, στην εφημερίδα Δράση, στο blog Ηλεκτρονικός Αναγνώστης, τις σχετικές συζητήσεις στο blog του Λευτέρη Κοσμά, στο blog του Δημήτρη Αργυρού και στο forum των Ελλήνων Πειρατών, την κριτική της Ευρυδίκης Αμανατίδου και του Γιάννη Καλογερόπουλου. Επίσης, τη συνέντευξη του συγγραφέα στην Ελευθεροτυπία.
>>Ακόμα περισσότερα για το Ομότιμο Μανιφέστο στο OSarena (παρουσίαση & συνέντευξη), στη ραδιοφωνική εκπομπή του Chimeres και στο αφιέρωμα του Ηπειρωτικού Αγώνα.



2 σχόλια: