Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ματριόσκα


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΕΣ
συλλογή διηγημάτων, φωτογραφίας και μουσικής
επισκεφθείτε και τo site του βιβλίου




Ελ Ρόι

ΜΑΤΡΙΟΣΚΑ


Σχήμα: 14 x 21 εκ.
Σελίδες: 80 + cd
Φωτογραφία εξωφύλλου: Έλιος
ISBN: 978-960-99666-5-8
Τιμή: 11,1 €







Ματριόσκα είναι η παραδοσιακή, ξύλινη ρωσική κούκλα μέσα στην κούκλα. Καθώς τα κομμάτια της ανοίγουν, με κάθε μικρότερη μορφή που εμφανίζεται αποκαλύπτονται όλο και σκοτεινότερα μυστικά.

Ταυτόχρονα, Ματριόσκα είναι ένα πολυσυλλεκτικό έργο δεκατριών ανθρώπων που ποτέ δεν συναντήθηκαν όλοι μαζί. Λόγος, εικόνα και μελωδία συνθέτουν την όψη μιας χώρας που φθηναίνει και με κάθε γύρισμα σελίδας μοιάζει όλο και περισσότερο με τις ασπρόμαυρες σκέψεις και πράξεις μας.

>Βρείτε τη Ματριόσκα στη βάση δεδομένων της Βιβλιονέτ.

>Παραγγείλτε την και ηλεκτρονικά από τη σελίδα της Πρωτοπορίας (πιστωτική) ή από το βιβλιοπωλείο μας (αντικαταβολή, paypal). Επίσης κατεβάστε το βιβλίο και τη μουσική από την Antelma.

>Διαβάστε παρουσιάσεις και κριτικές για το βιβλίο στο Protagon, στην PopUp Press, στο Κουτί της Πανδώρας, στην Ελευθερία, στο ΝΤΟΥέΝΤΕ, στο ιστολόγιο της Ευρυδίκης Αμανατίδου, στο ιστολόγιο του Δημήτρη Νίκου, στο ιστολόγιο της Κατερίνα Μαλακατέ, στο NO14ME, στο matia.gr και στον Ηλεκτρονικό Αναγνώστη. Επίσης τη συνέντευξη του Ελ Ρόι στον Δημήτρη Γκιούλο για λογαριασμό του Salata.tv και τη συνέντευξη στη Βασιλική Καράμπαλη για λογαριασμό του now-ioannina.

1 σχόλιο: