Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Το Φιλί Ανάποδα - Ιωάννινα

Είδα τη θεατρική παράσταση Το Φιλί Ανάποδα πριν μερικούς μήνες όταν παιζόταν στο  ACT, στην Πάτρα. Είναι μια από τις καλύτερες παραστάσεις που έχω δει και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό το Σαββατοκύριακο ανεβαίνει στα Γιάννενα για δύο παραστάσεις, στο Πολυθέαμα. Το Φιλί Ανάποδα σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Τσαρδάκα είναι μια κοινωνική συλλογή θεατρικών διηγημάτων, είναι έξι ξεχωριστές ιστορίες που θα σας ταξιδέψουν από το Φεγγάρι μέχρι ένα παγκάκι και από το πάνω μέρος ενός ψυγείο μέχρι τον από κάτω όροφο ενός διαμερίσματος.

18 & 19 Φεβρουαρίου λοιπόν, στις 9:30 μ.μ., περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν και στο σχετικό event στο facebook.

Παίζουν και τραγουδούν οι: Γεωργία Ηλιοπούλου, Κατερίνα Τασσύ, Δημήτρης Τζαβάρας, Τηλέμαχος Τσαρδάκας και Παλαιολόγος Χαλίδας, οι οποίοι υποδύονται πάνω από είκοσι πέντε χαρακτήρες. Τη σκηνοθεσία και τις διασκευές των κειμένων υπογράφει ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας, την κινησιολογία της παράστασης η Μαριμίλλη Ασημακοπούλου, τους φωτισμούς έχει σχεδιάσει η Ευσταθία Δρακονταειδή, ενώ τη μουσική διδασκαλία των τραγουδιών της παράστασης έχει κάνει ο Δημήτρης Τζαβάρας ο οποίος και ντύνει μουσικά την παράσταση παίζοντας ζωντανά πιάνο. Σκηνικά – Κοστούμια: Σούλα Βίννα. Κατασκευή σκηνικού: Άγγελος Τσαρδάκας. Μια παραγωγή του Τηλέμαχου Τσαρδάκα και του θεάτρου act.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλ. 2651003492 και 6955416236, e-mail:politheatro@yahoo.gr – http://www.politheatro.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. αν θες βαλε στο σπιτακι σου αυτην την αναρτηση εχουμε προσφορες και θελουμε βοηθεια για να το μαθει ο κοσμος
    http://love-love2love.blogspot.com/2012/02/3-agrigategr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή