Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Νέες εκδόσεις

Ετοιμάζουμε αυτές τις μέρες τρεις νέες εκδόσεις, οι οποίες θα φτάσουν στα ράφια των βιβλιοπωλείων μέσα στον Μάρτιο (εκτός αν η χώρα καταστραφεί νωρίτερα). Είναι η εικονογράφηση των ποιημάτων του Μαγιακόφσκι από τον Λευτέρη Παπαθανάση (από εκεί προέρχεται και η εικόνα που βλέπετε), η συλλογή διηγημάτων του ποιητή Γιάννη Κατσούλη και το νέο μυθιστόρημα της Ελευθερίας Δημητρομανωλάκη, που διαπραγματεύεται την ιατρική ηθική.

Τα συνολικά σχέδια για το πρώτο εξάμηνο του 2012 μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ, ενώ έχουμε ήδη συμπληρώσει το πρόγραμμά μας για ολόκληρη τη χρονιά, το οποίο θα περιλαμβάνει και τη συλλογή διηγημάτων του Μιχάλη Σπέγγου, γεγονός που μας τιμάει ιδιαίτερα. 

Ευχαριστούμε θερμά όσους συγγραφείς μας στέλνουν έργα προς αξιολόγηση και φυσικά όλους τους αναγνώστες που μας στηρίζουν, επιτρέποντάς μας να συνεχίσουμε. Το Σάββατο που μας έρχεται παρουσιάζουμε τη Ματριόσκα στα Τρίκαλα εν χορδαίς και οργάνοις, ενώ υπό σκέψη είναι κι ένα πρόγραμμα απόσυρσης / ανταλλαγής βιβλίων, για όποιον έχει διαβάσει κάποιο δικό μας και θέλει να γνωρίσει κι άλλους από τους συγγραφείς που προτείνουμε. 

6 σχόλια:

  1. Χαίρομαι να βλέπω συγγραφείς και εκδότες να μην το βάζουν κάτω σε κάτι τέτοιους δύσκολους καιρούς. Κάθε επιτυχία Γιάννη με όλα τα βιβλία των βορειοδυτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περιμένουμε τη δουλειά του κ. Κατσούλη με ανυπομονησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι στις τελευταίες-τελευταίες διορθώσεις. Σε λίγες μέρες ο Χρόνος θα τα πάρει Όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποθέτω ότι το σχόλιο σας έχει να κάνει με τον τίτλο της δουλειάς του. Έτυχε να διαβάσω ποίηση του και έμεινα άφωνος. Θα μας άρεσε πολύ να κάνει παρουσίαση της δουλειάς του και στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, η συλλογή διηγημάτων έχει τίτλο "Ο χρόνος τα παίρνει όλα". Ναι, γράφει πολύ καλά ο Γιάννης, είτε ποίηση, είτε πεζό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή