Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Κλήρωση βιβλίων στα πλαίσια της Έκθεσης Βιβλίου

Η 10η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης άνοιξε χθες τις Πύλες της με καλεσμένο τον δημοφιλή Τζόναθαν Κόου. Για να μείνετε συντονισμένοι με το ενδιαφέρον πρόγραμμα μπορείτε να εγγραφείτε στο σχετικό event.

Αν σας ενδιαφέρουν καλά βιβλία σε σωστές τιμές, μπορείτε να μας αναζητήσετε στο Περίπτερο 13, Stand 1-5, όπου βρισκόμαστε με πολλούς ανεξάρτητους εκδοτικούς οίκους. Με αφορμή την Έκθεση, και σε συνεργασία με το περιοδικό (δέ)κατα & τις εκδόσεις Χαραμάδα, διοργανώνουμε μια κλήρωση βιβλίων μας: 


Κάντε like στη σελίδα των βορειοδυτικών: https://www.facebook.com/Voreiodytikes, στη σελίδα των Δε(κάτων): https://www.facebook.com/koinwniatwndekatwn και στη σελίδα της Χαραμάδας: https://www.facebook.com/haramadabooks, και ένα like ή share ή σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση. 10 τυχεροί θα κερδίσουν από τρία βιβλία των εκδόσεών μας.

*Οι νικητές θα παραλαμβάνουν τα βιβλία από το περίπτερό μας στην έκθεση την Κυριακή, ημέρα λήξης.
**Ακόμα κι αν κάνετε μόνο το ένα από τα παραπάνω θα μπείτε στο διαγωνισμό, αλλά αν κάνετε share τη σελίδα μας στο fb θα κερδίσετε την απεριόριστη αγάπη μας, χωρίς κλήρωση : )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου