Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

1.000.000 στιγμές

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΕΣ
αναζητήστε το στην Πρωτοπορία


1.000.000 στιγμές


Σχήμα: 14 x 21 εκ.

Σελίδες: 272

Κολάζ εξωφύλλου: Εμμανουέλα Καραγιαννάκη

Σύνθεση: Ελένη Λαμπροπούλου

ISBN:

Τιμή: 14,3 €


1.000.000 στιγμές είναι πολλές στιγμές. Στιγμές χαράς, στιγμές λύπης. Στιγμές έρωτα, απόγνωσης, φόβου, μανίας, κατάθλιψης, ελπίδας, κίνησης, στάσης. Στιγμές αναμονής, στιγμές πόνου, γέλιου, στιγμές κρύου, ζέστης, βροχής, συννεφιάς, ήλιου, πάγου, στιγμές με όνειρα, στιγμές με κέφι και χαρά, με αυτοσαρκασμό, με όρεξη για αυτοκριτική και βελτίωση. Στιγμές ανάλαφρες, στιγμές βαριές και ασήκωτες, στιγμές που όλα μοιάζουν ξένα και άλλες που όλα μοιάζουν παλιά και γνώριμα. Στιγμές βασιλικές και στιγμές να ζητιανεύουν ένα κομμάτι ψωμί. Στιγμές από μια τυχαία χρονιά, έξι τυχαίων φοιτητών. Στιγμές απ’ τον Πέτρο, τον Ανέστη που αργότερα έγινε Αλέξανδρος ή Άλεξ, ή Αλεξάκης για τους φίλους, απ’ τον Αποστόλη ή Τόλη ή Τρολ, στιγμές από τα 3Φ, τη Φένια, τη Φαίη και τη Φανή. Στιγμές από τον Κύριο Καρπούζη, τον Καβάτζα, το Λύκο, τη Γατούλα, τον Μπάμπη το σουβλατζή, τον Φρανς, τη Φραντζέσκα, την κυρα-Στέλλα, τον Φριτζ, τον κυρ-Θύμιο και τις χορεύτριες τάνγκο της Σιγκαπούρης. Στιγμές που στο σύνολό τους μιλούν για τη ζωή, τον έρωτα, την αγάπη, τη φιλία, τα όνειρα, την αυτοεκτίμηση, την πίστη και την ελπίδα, το θάνατο αλλά και την ανθρώπινη ψυχή. Όλες μαζί δημιουργούν μια εικόνα, που αν είμαστε τυχεροί θα μπορούμε γέροι πια να χαζεύουμε στον ουρανό, καθώς τα χρόνια θα σβουρίζουν γύρω μας. Και εμείς θα είμαστε αργοί και κουρασμένοι. Γιατί ένα εκατομμύριο στιγμές είναι πολλές στιγμές...


>Βρείτε και το 1.000.000 στιγμές στη βάση δεδομένων της Βιβλιονέτ.

>Παραγγείλτε το και ηλεκτρονικά από τη σελίδα της Πρωτοπορίας.

>Διαβάστε κριτικές για το βιβλίο στο matia.gr, στα ιστολόγια των Δημήτρη Νίκου, Ευριδίκης Αμανατίδου, NO14ME, Μαρίας Μπάστα, Άννας Νιαράκη, Islander, στη Συλλεκτική Έκδοση και στη Metropolis. Επίσης την παρουσίαση στη Βιβλιοθήκη της Ελευθεροτυπίας και την εξαιρετική ανάλυση της συγγραφέως Έλενας Μαρούτσου.

6 σχόλια:

  1. Που είναι το ISBN μου ρεεε! Σταυρούλαααααα!!!!!

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιάννη στην Έμμανουέλα και στην Ελένη για όλη τους την βοήθεια. Και κάπου εδώ θα σταματήσω να σας ευχαριστώ γιατί έχει καταντήσει γραφικό πλέον! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που σε κάποιον μεγάλο αριθμό (πχ τηλεφώνουν ή pin) παίρνω κάτι που μπορώ να το θυμάμαι εύκολα.
    Το Isbn σου Μιχάλη είναι το 978-960-99666-0-3.

    Είναι γύρω στα 9 τετράκις εκατομμύρια στιγμές αν το καλοσκεφτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Πλιώτα, ευχαριστώ πολύ για το πέρασμα από το ιστολόγιό μου, εύχομαι μια καλή αρχή στην όμορφη προσπάθεια των "Βορειοδυτικών Εκδόσεων" και καλή επιτυχία στους δυο συγγραφείς. Ως νέος συγγραφέας κι εγώ (που ελπίζω να φανώ αντάξιος ώστε να μην αυτοαποκαλούμαι απλώς...) σας στέλνω την θετική μου αύρα και την υποστήριξή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα κύριε Νίκου. Ευχαριστούμε, σας εύχομαι κι εγώ καλή επιτυχία στη "Βόλτα στο Φεγγάρι". Ελπίζω η επόμενη συνάντησή μας να γίνει στη βιβλιοθήκη ενός αναγνώστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορείτε να κερδίσετε ένα αντίτυπο του 1.000.000 στιγμές, παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει το blog Vivliolatreia!

    (http://vivliolatreia.blogspot.com/2011/05/2011_19.html)

    *λήγει στις 17 Ιουνίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή