Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Παρουσίαση στην εφημερίδα Ελευθερία

Καλησπέρα από τα βορειοδυτικά!

Πολλοί νέοι φίλοι στο ιστολόγιο και ακόμα περισσότεροι στη σελίδα μας στο facebook. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί έχουμε αποκτήσει τους πρώτους αναγνώστες των βιβλίων μας. Τα πρώτα αντίτυπα του "Καλημέρα και Αντίο" και του "1.000.000 στιγμές" κατέβηκαν κιόλας από τα ράφια και διαβάστηκαν στις πρώτες μόλις κυκλοφορίας τους, και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι γιατί έχουν συναντήσει πολύ θετική ανταπόκριση. Αν θέλετε κι εσείς να ενωθείτε με την παρέα μας, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα βιβλιοπωλεία της Πρωτοπορίας σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη ή εδώ στα Γιάννενα σε Ελευθερουδάκη, Αναγνώστη και Παιδεία (ή να κατεβάσετε τα e-books μας, δωρεάν).
Ευχαριστούμε όσους αναγνώστες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την προσπάθειά μας και ειδικά όσους συγγραφείς διάλεξαν ήδη να μας τιμήσουν με τις προτάσεις τους. Και φυσικά τα βιβλιοπωλεία που τοποθέτησαν βιβλία μας στις βιτρίνες τους.

Σήμερα, στα περίπτερα της πόλης μας, μας περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Η εφημερίδα Ελευθερία αφιέρωσε μία σελίδα σε παρουσίαση των Βορειοδυτικών, από τον δημοσιογράφο Φιλήμονα Καραμήτσο. Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στο ενημερωτικό portal της Ηπείρου Epirus Online.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου