Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Πώς να κάνετε εντύπωση μιλώντας για ένα βιβλίο


Υπάρχουν σίγουρα πολλοί τρόποι. Αυτός που προτείνουμε εμείς αποτελείται από έξι σχετικά ξεκούραστα και οικονομικά βήματα. Επίσης είναι και η πρόσκληση της παρουσίασης των εκδόσεών μας στα Γιάννενα.
Θα γίνει στις 12 Μαρτίου, στο Θυμωμένο Πορτραίτο, αλλά λεπτομέρειες θα ανεβάσουμε σε επόμενη ανάρτηση. Φυσικά θα μας βρείτε και στο σχετικό event στο facebook, όπου μπορείτε να προτείνετε ιδέες για εκείνη τη μέρα.

edit: Στον σημερινό Ηπειρωτικό Αγώνα (18/02), δημοσιεύεται ένα μικρό αφιέρωμα στις βορειοδυτικές, μαζί με την άποψή μας για το πόσο εύκολο είναι να στηθεί και να λειτουργήσει ένας εκδοτικός οίκος στα Γιάννενα.

4 σχόλια:

  1. Οι δύο τελευταίες αναρτήσεις ήταν ιδιαιτέρως απολαυστικές! Γέλασα πολύ!!!

    Καλή επιτυχία να έχετε στην παρουσίαση των εκδόσεών σας!

    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έσπερε ευχαριστούμε!
    Την καλησπέρα μας από τα βορειοδυτικά.
    Το κομμάτι του Max Richter στο blog σου είναι μαγευτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκ μέρους του φίλτατου Max σας ευχαριστώ! Χαχαχαχα!!! Πέρα από την πλάκα είναι από τους μεγλύτερους σύγχρονους συνθέτες!

    Για το υπόλοιπο περιεχόμενου του blog ποια είναι, να ζητήσω μια γνώμη;

    Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, είναι και για εμένα αγαπημένος.
    Θα είχα δύο προτάσεις γραφιστικές για το Ρολόι που μετρά σκιές. Στην αρχική σελίδα, να γίνει μικρότερη η φωτογραφία, θεωρώ ότι πιάνει υπερβολικό χώρο.
    Δεν ξέρω επίσης αν θα ήταν καλύτερο τα γράμματα των αναρτήσεων να είναι λευκα, ώστε να φαίνονται καθαρότερα. Για αυτό δεν είμαι σίγουρος, ιδέα είναι. Εκτός αν θες οπωσδήποτε να διατηρήσεις το σκοτεινό στυλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή