Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

τα ουγγρικά ψάρια

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΕΣ
αναζητήστε το στην Πρωτοπορία



Γιάννης Πλιώτας

τα ουγγρικά ψάρια



Σχήμα: 14 x 21 εκ.
Σελίδες: 192
Σύνθεση εξωφύλλου: βδ
ISBN: 978-960-99666-4-1
Τιμή: 13,3 €







Μια μυστηριώδης υπόθεση απαγωγής.
Ένας παραγνωρισμένος ποιητής. Ένας ανένταχτος μπάρμαν. Ένας πρώην παλαιστής. Μια μικρή τραγουδίστρια. Ένας τίμιος ρέφερι. Όλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον κοινό εχθρό.

Σφηνάκια, ροκ, πιστολιές, ματ, χρεωκοπίες, χειρουργοί, Λάο Τσε, γιορτές πατάτας, οφσάιντ, σκυλιά, πίτες με γύρο, μυστικοί πράκτορες, πιράνχας, αναρχικοί, ο Ρήγας Φεραίος, οι Ελ, τα ΠΑΣ, η αγάπη, ο θάνατος.

Μερικές φορές δεν έχει σημασία πόσο δυνατά μπορείς να χτυπήσεις, αλλά πόσο δυνατά μπορεί να σε χτυπήσουν και να συνεχίσεις να προχωράς.



>Βρείτε τα ουγγρικά ψάρια στη βάση δεδομένων της Βιβλιονέτ.

>Παραγγείλτε το και ηλεκτρονικά από τη σελίδα της Πρωτοπορίας (πιστωτική) ή από το βιβλιοπωλείο μας (αντικαταβολή, paypal).

>Διαβάστε παρουσιάσεις και κριτικές για το βιβλίο στο paraskhnio.gr, στο blog ΝΟ14ΜΕ, στον Ηλεκτρονικό Αναγνώστη, στον Ηπειρωτικό Αγώνα (και στην ανασκόπηση του 2011), στο blog της Ευρυδίκης Αμανατίδου, στο φόρουμ του bookcrossing, στο CaptainBook.gr, στο bookypal, στο matia.gr, και στο Mix Grill και στο Αρχίγραμμα. Επίσης, ακούστε σχόλια στη ραδιοφωνική εκπομπή TurnThePage.

4 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία εύχομαι Γιάννη :) Το εξώφυλλο αυτό, καλύτερο από τις πρώτες εκδοχές, απέκτησε το κάτι παραπάνω που του έλλειπε... Καλοτάξιδο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Δημήτρη!
    Περιμένω κι εγώ να δω πώς θα είναι σε συνδυασμό με το οπισθόφυλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη επιτυχία εύχομαι, μπράβο Γιάννη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή