Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Σπάει το ρόδι


Ουσιαστικά σήμερα έπιασα στα χέρια μου τα δύο πρώτα έργα των βορειοδυτικών. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άψογο και ταιριάζει με το περιεχόμενό τους, ενώ αποτυπώθηκαν τέλεια και τα χρώματα των εξωφύλλων. Είχα αρκετό άγχος μέχρι να τελειώσει η διαδικασία της εκτύπωσης, αλλά πήγαν όλα καλά και εκτός απ' τα βιβλία έχουμε στη διάθεσή μας και τρεις όμορφους σελιδοδείκτες.
Όσο για τις πωλήσεις μας δεν ανησυχώ, το καλό βιβλίο έχει τον τρόπο να βρίσκει καλούς αναγνώστες και ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί φίλοι και ομοϊδεάτες να μας στηρίξουν. Χρησιμοποιώ τη δεύτερη λέξη -αν και ίσως αδόκιμη- γιατί για μένα και τους συγγραφείς των βορειοδυτικών, οι ιδέες είναι σημαντικές.
Πλέον το "1.000.000 στιγμές" και το "Καλημέρα και Αντίο" περνάνε στην κρίση του κοινού. Κάτι που μας φέρνει στην επόμενη παράγραφο.


Αφού παινέψαμε το σπίτι μας, ας πάμε και σε εξίσου ευχάριστα νέα. Από σήμερα Παρασκευή 17/12, θα μπορείτε να βρείτε τα βιβλία των Βορειοδυτικών στα βιβλιοπωλεία της Πρωτοπορίας, τα οποία εκτιμώ απεριόριστα για τη λογοτεχνική ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει. Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να δώσω τα δύο μυθιστορήματά μας μόνο στην Πρωτοπορία σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που συνεκτιμήθηκαν, αλλά τελικά κατέληξα ότι θα ήταν η καλύτερη λύση. Πριν λίγες ώρες συναντήθηκα με τους υπεύθυνους και αφού τους έδειξα τα βιβλία συμφωνήσαμε σε όλα. Καταλαβαίνω ότι για ορισμένους αναγνώστες θα είναι λίγο πιο δύσκολο να μας συναντήσουν, αλλά τολμώ να πω ότι θα τους αποζημιώσει το περιεχόμενο.
Πού μπορείτε λοιπόν να αναζητήσετε τα βιβλία μας;

Αθήνα, Γραβιάς 3-5, Πλατεία Κάνιγγος
Θεσσαλονίκη, Λ. Νίκης 3, Παραλία Θεσσαλονίκης
Πάτρα, Γεροκωστοπούλου 31-33

Επίσης από το Σάββατο (εκτός απροόπτου) οι Βορειοδυτικές θα πνεύσουν και στη μόνιμη κατοικία τους. Αλλά περισσότερα για τη διανομή στα Γιάννενα θα ανεβάσω σε επόμενη ανάρτηση ή και στη σελίδα μας στο fb. Τέλος θα ανεβάσω λεπτομέρειες σύντομα και για όσους θέλουν να παραγγείλουν μέσω ίντερνετ τα βιβλία μας (με τη βοήθεια του site της Πρωτοπορίας).

4 σχόλια:

  1. Καλοτάξιδα τα πρώτα σου βιβλία Γιάννη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Δημήτρη! Ήδη έχουν αρχίσει να πιάνουν λιμάνια. Ξύλινα μεν και με ράφια, αλλά λιμάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζουμε συνέχεια Salata Tv. Άρα τώρα είναι ευκαιρία να επιστρέψουμε λίγες από τις λέξεις που έχουμε κλέψει με τις αναγνώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή