Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ψηφοφορία για το καλύτερο βιβλίο της χρονιάς

Καλή χρόνια σε όλους και ευχόμαστε το 2011 να φέρει στον καθένα ό,τι επιθυμεί. Και σε όσους διαβάζουν, να φέρει πολλές όμορφες αναγνώσεις.

Για τον κόμβο πολιτισμού Acid Art έχουμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση, όταν προτείναμε να δείτε την εξαιρετική από κάθε άποψη συνέντευξη που είχε δώσει ο συγγραφέας Γιάννης Μακριδάκης στον Βαγγέλη Μπέκα.
Αυτές τις μέρες διεξάγεται μία ανοιχτή ψηφοφορία για το καλύτερο ελληνικό και μεταφρασμένο βιβλίο της χρονιάς που πέρασε. Μερικές από τις δικές μας επιλογές είναι: Ο βομβιστής του Παρθενώνα (Χ. Χρυσόπουλος, εκδ. Καστανιώτη), Κρέας από σταφύλι (Σ. Σκαλίδη, εκδ. Πόλις), Το δίκιο (Ν. Αραπάκης, εκδ. Λιβάνη), Βασιλιάς Ίκελος (Ν. Καρακάση), Κοράκι σε άλικο φόντο (Ε. Κεραμίδας, εκδ. Πατάκη), Ληξιπρόθεσμα δάνεια (Π. Μάρκαρης, εκδ. Γαβριηλίδης). Σίγουρα ξεχνάμε πολλά, αν θέλετε γράψ' τε κι εσείς τα δικά σας ή ψηφίστε κατ' ευθείαν στο acid art.

Έχουμε όμως και μια ακόμα κριτική από blog για το "1.000.000 στιγμές". Στο ΝΟ14ME μπορείτε να διαβάσετε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο για το βιβλίο μας. Για μας, αυτή ακριβώς είναι η καλύτερη επιβράβευση της δουλειάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου