Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Το Τραγούδι του Χρόνου


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΕΣ
παιδικό-εφηβικό μυθιστόρημα φαντασίας




Γιώργος Χατζηκυριάκος

Το Τραγούδι του Χρόνου


Σχήμα: 14 x 21 εκ.
Σελίδες: 224
Εικονογράφηση εξωφύλλου: Γιώργος Λαμπράκης
ISBN: 978-960-99666-7-2
Τιμή: 13,3 €







Από μικρό παιδί ο Λουκάς άκουγε από τον πατέρα του ιστορίες για τη Νοέλα, έναν μαγικό κόσμο όπου τα Χριστούγεννα δεν τελειώνουν ποτέ και κάθε ευχή μπορεί να βγει αληθινή. Όμως τα χρόνια πέρασαν και ο Λουκάς έπαψε να πιστεύει στα όνειρα, καταδικάζοντας τη Νοέλα στη λήθη, μαζί με όλα όσα παίρνει ο Χρόνος στο πέρασμά του.
Ώσπου μια νύχτα, εντελώς απρόσμενα, ο Λουκάς μαζί με τη Φωτεινή, τη μικρότερη αδελφή του, βρίσκονται στους δρόμους της Κάντελαϊτ, της πιο ξακουστής πόλης της Νοέλα. Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα πιο πολύ όταν τα δύο παιδιά συνειδητοποιούν ότι έχουν χάσει τις αναμνήσεις τους.
Κάπως έτσι ξεκινά ένα μαγευτικό ταξίδι, γεμάτο αναπάντεχες εκπλήξεις, μα και τρομακτικές εμπειρίες. Ο Λουκάς και η Φωτεινή θα περάσουν από φανταστικούς τόπους, θα γνωρίσουν μοναδικούς φίλους, θα πολεμήσουν με εχθρούς πάνω από τις δυνάμεις τους και θα κληθούν να αναμετρηθούν με τον ίδιο τον Χρόνο και τις στρατιές του.
Θα μάθουν καλά πως κανείς και τίποτα δεν χάνεται, αρκεί να υπάρχει κάποιος που θα τον αναζητήσει...
…όσο μακριά κι αν χρειαστεί να φτάσει για να τον βρει.


>Βρείτε το Τραγούδι του Χρόνου στη βάση δεδομένων της Βιβλιονέτ.

>Παραγγείλτε την και ηλεκτρονικά από τη σελίδα της Πρωτοπορίας  (πιστωτική) ή από το βιβλιοπωλείο μας (αντικαταβολή, paypal).

>Διαβάστε κριτικές για το βιβλίο στο ιστολόγιο της Ευρυδίκης Αμανατίδου, στο ιστολόγιο του Ανδρέα Καπανδρέου, στο GoodReads, στο σχετικό θέμα που υπάρχει στο λογοτεχνικό φόρουμ sff.gr, αλλά και μια συνέντευξη του συγγραφέα

>Μάθετε περισσότερα για το μαγικό κόσμο της Νοέλα στο σχετικό ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου