Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

βοηθήστε μας να διαλέξουμε εξώφυλλο

Ο χρόνος τα παίρνει όλα, στην πρώτη συλλογή διηγημάτων του Γιάννη Κατσούλη. Τα προσχέδια που βλέπετε στην ανάρτηση είναι μερικά υποψήφια για το εξώφυλλο του βιβλίου, το οποίο θα σταλεί στο τυπογραφείο μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν έχετε άποψη για το ποιο σας αρέσει, πολύ ευχαρίστως θα την ακούσουμε. Επίσης, μπορείτε να καταθέσετε τη γνώμη σας και για την τιμή που θα πρέπει να έχει το βιβλίο.









4 σχόλια:

  1. Το τυέταρτο (ή αλλιώς το πρώτο). Νομίζω πως το νερό που κυλάει είναι πολύ δυνατό συμπλήρωμα στον τίτλο και στο ρολόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον Λευτέρη για το νερό, με την παρατήρηση ότι στο τέταρτο δεν μου αρέσει που το ρολόι στη σύνθεση της φωτό είναι κεντραρισμένο. Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα να φαίνεται δεξιά το ρολόι όπως στο πρώτο και ταυτόχρονα να φαίνεται και το νερό, ίσως να πρέπει να τροποποιηθεί το πρώτο, ώστε να φαίνεται το νερό. Πως; Μετατοπίζοντας, ρολόι, τίτλο και λογότυπο βορειοδυτικών στο κάτω μισό του εξώφυλλου και ανοίγοντας το πάνω μισό, τόσο που να διακρίνεται έστω και μια υποψία νερού. Το βασικό: όχι κεντραρισμένο το βασικό αντικείμενο της σύνθεσης. Οι εικαστικοί/φωτογράφοι νομίζω το λένε κανόνα των τριών τετάρτων... :))Καλή συνέχεια. Αναστασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λευτέρη, Αναστασία, Κωνσταντίνε, ευχαριστούμε. Τελικά είναι όντως καλύτερα να φαίνεται η θάλασσα. Εδώ θα βρείτε μια νεότερη εκδοχή: http://voreiodytikes.blogspot.com/2012/03/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή