Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

βιβλία χωρίς μεσάζοντες : )


αγορές βιβλίων / συνδρομή στο ΜΟΝΟ

Σε περίπτωση που θέλετε να παραγγείλετε τα βιβλία μας απευθείας από εμάς (μιας και είναι της μόδας οι αγορές χωρίς μεσάζοντες), μπορείτε να το κάνετε μέσω αντικαταβολής, paypal ή κατάθεσης σε τράπεζα. Σε όλες τις περιπτώσεις δεν θα χρεωθείτε ταχυδρομικά έξοδα. Εσείς πληρώνετε μόνο την τιμή του κάθε βιβλίου και μάλιστα με 10% έκπτωση. Στείλτε την παραγγελία σας με mail στο voreiodytikes@gmail.com, δηλώνοντας και τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής.


Ένα εκατομμύριο στιγμές, του Μιχάλη Φουντουκλή. Ένα μυθιστόρημα το οποίο σκιαγραφεί τις σχέσεις σε μια παρέα φοιτητών, υπό λοξή συγγραφική οπτική γωνία. Πολυπρόσωπο και ενίοτε δηκτικό θα σας κάνει σε πολλά σημεία να γελάστε και θα σας προσφέρει άφθονη τροφή για σκέψη. Τα κολάζ του εξωφύλλου ανήκουν στην Εμμανουέλα Καραγιαννάκη.

14,44 € 13 €



Καλημέρα και αντίο, της Αγγελικής Σχοινά. Η ιστορία της ηρωίδας Ζωής ξεκινάει στη χώρα μας, ταξιδεύει στο Παρίσι και επιστρέφει ξανά για ένα απροσδόκητο φινάλε. Η Ζωή θα κληθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, όταν αυτά ξεπεράσουν τα όρια που τους έχει θέσει. Τον πίνακα στο εξώφυλλο έχει ζωγραφίσει η ίδια η Αγγελική, όπως και τα σχέδια που θα συναντήσετε στις σελίδες του Καλημέρα και Αντίο.

13,33 € 12 €


Οι Ναΐτες πετάχτηκαν δίπλα του δημοσιογράφου Γιώργου Τσαντίκουείναι μία συλλογή διηγημάτων που προβλέπει ότι θα επιστρέψουμε σύντομα σε δραχμές. Επίσης εξηγεί με στιβαρά επιστημονικά στοιχεία ότι η διαθεσιμότητα των κρουασάν ζαμπόν-τυρί στο στρατό είναι αντιστρόφως ανάλογη των μερών που απομένουν για να απολυθεί ένας φαντάρος. Το εξώφυλλο επιμελήθηκαν η Ελένη Λαμπροπούλου και ο Μιχάλης Φουντουκλής.

10 € 9 €

Το αστυνομικό μυθιστόρημα του Γιάννη Πλιώτα, τα ουγγρικά ψάρια, επίσης προβλέπει ότι θα επιστρέψουμε σύντομα στη δραχμή. Δεν πέρασε από ιδιαίτερη διαδικασία επιλογής μιας και ο συγγραφέας είχε μέσο. Αν ανοίξετε τις σελίδες του θα πεταχτούν πιράνχας, κινήσεις ματ, καπετάνιοι της αντίστασης, το ανάποδο ψαλίδι του Σιαλμά, υπόνοιες για πραξικοπήματα και πολλή προπαγάνδα. Πολλή όμως.

13,33 € 12 €


Η Ματριόσκα είναι μια συλλογή διηγημάτων, φωτογραφίας και μουσικής. Επιμελητής της προσπάθειας ήταν ο Ελ Ρόι και στο έργο συνεργάστηκαν δεκατρείς άνθρωποι οι οποίοι ποτέ δεν συναντήθηκαν όλοι μαζί. Κάθε διήγημα συνοδεύεται από μία φωτογραφία του Elios και στο βιβλίο περιλαμβάνεται cd.

11,1 € 10 €





Το Τραγούδι του Χρόνου, του Γιώργου Χατζηκυριάκου, είναι ένα παιδικό-εφηβικό μυθιστόρημα φαντασίας. Δύο παιδιά ταξιδεύουν στον κόσμο της Νοέλα και εκεί διαπιστώνουν ότι έχουν χάσει όλες τους τις αναμνήσεις. Εκεί ξεκινάει ένα συναρπαστικό και συνάμα επικίνδυνο ταξίδι, όχι μόνο για τον Λουκά και τη Φωτεινή, αλλά και για τον Τόμας, έναν ξωτικό Θαυματουργό που προσφέρεται να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στη Γη.
Η εικονογράφηση του εξωφύλλου είναι του Γιώργου Λαμπράκη.

13,3 € 12 €




Τρίμηνη συνδρομή στο ΜΟΝΟ. 


Το ΜΟΝΟ είναι ένα δεκαπενθήμερο περιοδικό πολιτικής, κοινωνίας και πολιτισμού. Έχει φτιαχτεί από τριάντα διαφορετικούς ανθρώπους οι οποίοι συμμετέχουν ισότιμα στην έκδοσή. Η τρίμηνη συνδρομή συνοδεύεται  από ένα βιβλίο δώρο.


17 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου