Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

I find television very educating

Καλησπέρα από τα βορειοδυτικά! Για αρχή κάτι που είπε κάποτε ο Groucho Marx: "I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book." Το είχαμε ως status στη σελίδα του facebook, όπως και κάτι ακόμα ευφάνταστο από τον ίδιο κωμικό: "Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read."

edit (9 Ιαν): Στη σελίδα της Πρωτοπορίας με τις τελευταίες, σημαντικές κυκλοφορίες, φιγουράρουν στην κορυφή τα δύο βιβλία μας!

Σε υπόλοιπα νέα, μπορείτε να επισκέπτεστε το ebooks4greeks για να κατεβάζετε δωρεάν βιβλία. Το EBooks4Greeks είναι μία σελίδα που φιλοδοξεί να φιλοξενήσει ποιοτικά και ελεύθερα, ελληνικά e-books. Αν είστε αναγνώστες θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα για να διαβάσετε. Αν είστε και συγγραφείς σίγουρα θα αναπτύξετε διάφορες ιδέες.

Επίσης αν ψάχνετε αυτή την περίοδο να διαβάσετε κάτι με έντονες φιλοσοφικές διαθέσεις, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Νίκου για το πρώτο βιβλίο του, τη Βόλτα στο Φεγγάρι, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίαμβος.

Τέλος, έχουν ανακοινωθεί οι λεπτομέρειες για τη φετινή διεθνή έκθεση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, στην οποία εκτός απροόπτου θα ταξιδέψουμε και εμείς για πρώτη φόρα. Θα υπάρχουν πολλές συζητήσεις που αφορούν το ηλεκτρονικό βιβλίο και ελπίζουμε να ακουστούν και εναλλακτικές απόψεις για το θέμα των δικαιωμάτων και της ελεύθερης διανομής.


2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ Θερμά για την αναφορά της σελίδας μας στο άρθρο σας αυτό.

    Ιωάννης Α. Παπαδάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς ευχαριστούμε! Και χαιρόμαστε που γίνονται τόσο αξιέπαινες προσπάθειες.
    Μπορείτε να ενημερώνεστε και από τη σελίδα του eBooks4Greeks στο facebook: http://www.facebook.com/pages/EBooks4Greeks-Dorean-biblia/168372709866284

    ΑπάντησηΔιαγραφή